Borek_fibre_Atlanta_chaise_longue

 

Atlanta


Klassiek loungen met Atlanta

De vorm zorgt voor een klassieke uitstraling, de grove vezel van de Atlanta lounge echter voor een speelse look. De Borek Atlanta is een comfortabele modulaire lounge collectie uit fiber vlechtwerk. Door het gebruik van deze high-end vezel kan uw loungeset het gehele jaar buiten staan. De vezel is extra behandeld tegen uv-bestendigheid. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat u naar eigen wens uw loungeset kunt samenstellen.

 

Borek_Fibre_Atlanta_lounge_Miami_Beach_Rodi_parasol_preview

 

Atlanta stoel

Bijpassend bij de Atlanta loungeset presenteert Borek ook de Atlanta stoel. Kies een mooie tafel uit de Borek-collectie en u stelt zelf uw eigen diningset samen. De Atlanta stoel heeft een comfortabele zit en staat garant voor vele uren eetplezier met famileie en vrienden. DAlhoewel de stoel prima geschikt is voor buiten (u kunt deze het gehele jaar gewoon buiten laten staan) staat de Atlanta ook heel goed binnen.

 thumb_Borek_fibre_Atlanta_chair_Florence_table_previewBorek_fibre_Atlanta_lounge_Hampton_Rodi_parasol_preview

Kussens en kleuren

De Atlanta is verkrijgbaar in 3 kleuren fiber vlechtwerk: kubu omega, zwart omega en carrara wit. De bijpassende zit- en rugkussens zijn verkrijgbaar in de stoffen Sunbrella en Campania in acht verschillende kleuren. Deze stoffen zijn tot in de kern gekleurd, UV-bestendig en kleurvast. Tevens zijn de stoffen water- en vuilafstotend, schimmelwerend en bestand tegen water van zwembaden en zeewater.

Kleuren_bekleding_Atlanta

banner_meerinfoBorek_fibre_Atlanta_chair_Florence_tablebanner_nieuwsbriefBorek_Fibre_Atlanta_lounge_Miami_Beach_Brio