topbanner_Cane-line_on-the-move_sidetables_571x163

 
Home > Cane-line > Cane-line accessoires > On-The-Move bijzettafeltjes

On-the-move bijzettafeltjes

Cane-line_on-the-move_combinatie_in_wit_taupe_en_antraciet

Cane-line On-The-Move, het ideale bijzettafeltje voor buiten en binnen

On-The-Move is een trendy, lichtgewicht en stijlvol bijzettafeltje. On-The-Move heeft een elegant design en is ontworpen door de Deense ontwerpers Strand+Hvass. Dit praktische bijzettafeltje heeft een makkelijk te grijpen handvat en een afneembaar dienblad. Ideaal om uw drankje en hapje op te serveren en onder handbereik te houden. On-The-Move is snel in elkaar te zetten, gemaakt van aluminium en is de ideale bijzettafel voor outdoor en indoor gebruik.

Cane-line_on-the-move_bijzettafels_in_wit_en_mintCane-line_on-the-move_bijzettafel_in_mint_jpg

On-The-Move: een bijzettafeltje in beweging

Met de On-The-Move bijzettafels heeft u altijd een plekje in de buurt waar u iets kunt neerzetten. Gebruik de tafel binnen naast uw bank of neem hem mee naar buiten met mooi weer. Ook op het strand of op de camping is de On-The-Move een zeer praktische tafel. En.... u zult gezien worden als u met dit prachtige tafeltje uw plekje op het strand uitzoekt. De On-The-Move is gemaakt van weersbestendig aluminium en is er in 2 verschillende afmetingen. De grotere bijzettafel heeft een diameter van 52 cm en een hoogte van 52 cm (met handvat 60 cm hoog), de kleiner On-The-Move meet een diameter van 46 cm met een hoogte van 46 cm (52 cm inclusief handvat). U kunt de tafeltjes los gebruiken maar een combinatie van  meerdere tafeltjes staat ook fantastisch. Kijk hier naar het filmpje op YouTube van de On-The-Move van Cane-line.

Cane-line_On-the-move_bijzettafelsCane-line_on-the-move_bijzettafel_mee_op_reis

Kleurtjes van On-The-Move

De grote bijzettafel is in de kleuren taupe, wit en zwart verkrijgbaar. De kleinere On-The-Move is naast de kleuren taupe, wit en zwart nu ook verkrijgbaar in de pasteltinten aqua, groen en marsala. De kleuren zijn allemaal op elkaar afgestemd, een combinatie van grote met kleine tafeltjes in verschillende kleuren levert een heel mooi effect. De grote On-The-Move kost € 299,-, de kleine € 249,- per stuk. Bestel de On-the-Move bijzettafeltjes in onze webshop.

Cane-line_detail_on-the-move_bijzettafel_in_wit_en_turquoise

banner_meerinfozijbanner_Cane-line_On_the_move_163banner_nieuwsbriefzijbanner_On_the_move_Cane-line_163