Cane-line_Conic_lounge

 

Conic lounge: minder is meer

Met de Conic lounge van Cane-line is een modulaire lounge ontworpen die veel verschillende mogelijkheden biedt. Met slechts 4 modules is met de Conic verschillende lounge groepen te creëren, passend bij ieder terras en tuin.

Eenvoudig verbindingssysteem van de Conic

Het frame van de Conic lounge bestaat uit conisch gevormde buizen voor een transparant design. De Cane-line Conic is voorzien van een eenvoudig te gebruiken verbindingssysteem. De verschillende lounge-elementen kunnen met elkaar worden verbonden zonder de stoelen of banken te kantelen. Door de bevestigingsonderdelen onder de kussens aan elkaar te klikken, verbindt u de verschillende Conic loungestoelen en loungebanken makkelijk aan elkaar. Door de verschillende mogelijkheden om lounge-elementen met elkaar te verbinden en het flexibele verbindingssysteem maakt Conic het mogelijk uw terras snel opnieuw in te richten.

Cane-line_Conic_Sunbed_2

De weersbestendige kussens van Conic

Bij de Conic lounge worden weersbestendige kussens geleverd. Deze kussens zijn gemaakt van Cane-line SoftTouch® met het QuickDry System. Dit betekent dat de Conic is voorzien van zachte kussens die zeer snel opdrogen na een regenbui. De Conic lounge kan dus gewoon buiten blijven staan.

Cane-line Conic in het kort

  • frame van gepoedercoat aluminium in kleur bruin of grijs
  • kussens van Cane-line Soft Touch® in kleur bruin of grijs
  • Conic lounge bestaat uit 4 verschillende loungemodules, een loungestoel, Conic koffietafel en een bijbehorend luxe Conic Sunbed met gasveer.

Bekijk het filmpje van de Conic lounge van Cane-line 

Cane-line_Conic_linker_loungemodule

Cane-line Conic linkermodule

Cane-line_Conic-chaiselounge

Cane-line Conic daybed module

Cane-line_Conic-single_module

Cane-line Conic middenmodule

Cane-line_Conic-rechter_loungemodule

Cane-line Conic rechtermodule

Cane-line_Conic_loungestoel

Cane-line Conic loungestoel

Conic-coffe-table_lava_grey

Cane-line Conic koffietafel

Bekijk de Cane-line Conic loungeset in onze showroom in Losser. Mooi in combinatie met de Cane-line accessoires in de nieuwe kleur Marsala!

Showroomopstelling_Cane-line_Conic_loungeset

Vraag de catalogus aan voor de rest van de Cane-line collectie.

banner_meerinfoCane-line_Conicbanner_nieuwsbriefCane-line_Conic_01