Cane-line_Copenhagen_tafel_en_bank

 

Copenhagen

De Copenhagen serie van Cane-line bestaat uit 3 prachtig ontworpen functionele meubels. Het design team Strand + Hvass ontwierp deze fantastische aluminium items, die kunnen worden gebruikt voor vele verschillende doeleinden. Alleen uw fantasie bepaalt de grenzen. De Copenhagen is geschikt voor binnen en buiten.

Copenhagen diningchair

Kiest u voor een Copenhagen diningchair met of zonder armleuningen. Maak combinaties van verschillende stoelen en kleuren. De Copenhagen is stapelbaar, het frame is van gepoedercoat aluminium in verschillende kleuren. De  Copenhagen stoel met armleuning is verkrijgbaar in wit of lava grey, de Copenhagen zonder armleuning in aqua, lava grey, marsala en wit. Voor de Copenhagen diningchairs is een kussen in lava grey verkrijgbaar.

Cane-line_Copenhagen_tuinset

Copenhagen rocking chair

De Copenhagen rocking chair is de moderne interpretatie van de klassieke schommelstoel. Het is een statement voor een modern, gebruiksvriendelijk en functioneel design. De Copenhagen rocking chair staat heel mooi op zichzelf maar geeft in combinatie met andere Cane-line loungemeubelen een speels effect. Het all-weather gepoedercoate aluminium frame van de Copenhagen rocking chair is er in de kleuren aqua en lava grey. Het open frame biedt transparantie en is snel weer droog na een regenbuitje.

Cane-line_copenhagen_rocking_chairs_aqua

Copenhagen (picknick)tafel en bank

De naam zegt het al: de inspiratie voor het ontwerp van de Copenhagen komt voort uit het moderne stadsleven van Kopenhagen. Deze tafel en bank zijn gemaakt van wit gepoedercoat aluminium volgens RAL 9002. De tafel meet 140 x 80 cm en kan worden ingeklapt tot een praktisch plat pakketjes. Samen met de Copenhagen bank ontstaat een prachtige picknickset waar u met familie en vrienden heerlijk aan kunt eten. De Copenhagen bank en tafel zijn eenvoudig schoon te maken, nat doekje erover en schoon zijn uw tuinmeubelen.

Cane-line_Copenhagen_tafel_en_bank

De Copenhagen collectie op een rij:

 

Cane-line_Copenhagen_diningchair_met_armleuning_lava_grey

Copenhagen diningchair
met armleuning  

Cane-line_Copenhagen_diningchair_zonder_armleuning_marsala

Copenhagen diningchair
zonder armleuning 

Cane-line_Copenhagen_rocking_chair_aqua

Copenhagen rocking
chair (schommelstoel) 

Cane-line_Copenhagen_aluminium_tafel_white

Copenhagen tafel 
140 x 80 x 72 cm 

Cane-line_Copenhagen_aluminium_zitbank_white

Copenhagen zitbank
121 x 40 cm. Hoogte: 44 cm 

banner_meerinfoCane-line_Copenhagen_diningchair_kleurenbanner_nieuwsbriefCane-line_Copenhagen_rocking_chair