Cane-line_Core_tuinset_bruin_Cane-line_Softtouch

 

Core

Core diningstoelen

De opzet bij de ontwikkeling van de Core collectie buitenmeubelen van Cane-line was om een comfortabele tuinstoel te maken zonder gebruik te maken van losse kussens. Een andere eis was om een stoel te maken die functioneel is en past in iedere ruimte, of deze nu groot of klein is. Vandaar dat de Core tuinstoelen licht van gewicht zijn, gemakkelijk te stapelen en weinig opslagruimte innemen. De Core diningstoelen zijn daarom veelzijdig en praktisch.

Met Core van Cane-line zit u altijd goed

Vanaf 2016 zijn de Core buitenmeubelen uitgevoerd met het nieuwe SoftTouch materiaal met QuickDry® Foam. Met het SoftTouch materiaal combineert Cane-line vorm en functie in optima forma. SoftTouch combineert het zachte gevoel van de stof van een bank in huis met unieke outdoor all weather functies. Dit betekent dat u het gevoel hebt thuis op de bank te zitten maar door de unieke Cane-line Quickdry functie de kussens toch prima tegen een regenbuitje kunnen. De Core diningstoelen zijn ontworpen door Foersom & Hiort-Lorenzen en verkrijgbaar met en zonder armleuningen. Het frame is van gecoat aluminium en de bekleding is er in brown en grey.

Cane-line_Core_tuinset_SoftTouch_grey_Core_table_lava-grey_160x100

Core loungechair

Door de hoge rug en het fijne hoofdkussen kunt u met de Core loungestoel heel wat comfortabele uurtjes buiten doorbrengen. Ook hier is weer het zachte SoftTouch materiaal gecombineerd met het QuickDry®Foam. Ook hier heeft u geen losse kussens nodig omdat de bekleding en het frame een eenheid vormen. Dit geeft de Core loungechair de uitstraling van een comfortabele fauteuil in de huiskamer. Verkrijgbaar in kleur grey.

Core ligstoel

De Core ligstoel is uitermate geschikt voor veel relaxte uurtjes in uw tuin maar past ook prima in uw huiskamer of serre. De SoftTouch bekleding is makkelijk te reinigen en heeft verder weinig onderhoud nodig.

Cane-line_Core_loungestoel_met_Divine_hocker

Core tuintafel

Prachtig teak in combinatie met een gecoat aluminium onderstel: de Core tuintafels combineren het klassieke met een moderne stijl. De tafels worden geleverd in 3 verschillende maten en twee kleurvarianten. 

Cane-line Core collectie op een rij:

 

Cane-line_Core-tuinstoel_met_armleuning_in_bruin_Softtouch

Core diningstoel met
armleuningen 

Cane-line_Core_tuinstoel_in_brown_softtouch

Core diningstoel zonder
armleuningen 

Cane-line_Core__loungestoel

Core loungestoel met 
hoge rug 

Cane-line_Core_ligbed

Core ligstoel

Cane-line_Core_teak_tafel

Core tuintafel 160, 210
of 274 cm x 100 cm.  

banner_meerinfoCane-line_Core_ligstoelbanner_nieuwsbriefCane-line_Core_diningset