Logo_Gloster_571_x_163

 
Home > Gloster

Gloster

Gloster tuinmeubelen: een expressie van uw persoonlijke stijl

Met Gloster tuinmeubilair wordt uw terras een verlengstuk van uw huis. Maak van uw terras een belangrijke ontmoetingsplek en kleed deze aan met prachtige meubelen, net als iedere andere kamer in uw huis. Maak een keuze uit diverse materialen: teak, vinyldoek of geweven en kies de stijl die bij u past: van traditioneel tot bijzonder eigentijds. Gloster’s uiteenlopende lijnen bestaan uit luxe stoelen, banken, tafels, loungers en accessoires

De kwaliteit van Gloster tuinmeubilair

Kwaliteit draagt men bij Gloster hoog in het vaandel. De buitenwereld is nu eenmaal veel strenger voor uw meubilair dan uw interieur.  Of het nu om aluminium, vinyl, roestvaststalen of kunststof tuinmeubelen gaat, de kwaliteit staat altijd voorop.

Voor iedere stijl een Gloster

Volgens Gloster is de stijl van uw tuinmeubelen net zo belangrijk als die van uw binnenmeubelen. Daarom bestaat de collectie uit zowel klassieke als hedendaags modellen om aan iedere wens te voldoen. Klik op onderstaande links om de verschillende collecties te bekijken.

Gloster Asta collectie: eetstoelen met en zonder leuning, loungestoelen en ligstoelen
Gloster Nomad collectie: loungestoelen en ottomans
Gloster Cloud collectie: loungemeubilair, bijzettafels en eettafelstoelen
Gloster Havana collectie: gevlochten loungestoelen en loungebanken, eettafelstoelen

Nieuwe catalogus Gloster

Nieuwsgierig naar wat Gloster allemaal te bieden heeft. Vraag gratis de nieuwe Gloster catalogus bij ons aan. Vul het contactformulier in, bel 053 - 538 27 89 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Nieuwsbrief Buitendesign 

Eens in de 3 maanden verschijnt onze nieuwsbrief Buitendesign. Schrijf u snel in en blijf op de hoogte van alle nieuwe producten en ontwikkelingen.

 

banner_meerinfotuinmeubilairbanner_nieuwsbrieftuinmeubilair2