cloud_banner

 
Home > Gloster > Cloud

Cloud lounge

CLOUD loungemeubelen van Gloster, 365 dagen per jaar loungen

Met de CLOUD-loungeserie heeft Gloster schitterende lounge-elementen, tafels en ottomans geintroduceerd van de bekende ontwerper Mark Gabbertas. CLOUD betekent een naadloze overgang van binnen naar buiten. De nieuwste trend in comfortabel buitenleven. Onweerstaanbaar design dat zich kenmerkt door toonaangevende innovatie en perfectie.

cloud_armchair_en_ottomanCloud_loungeset_in_taupe

Kies uw favoriete opstelling en loungehouding

Bij de CLOUD loungemeubelen kunt u kiezen uit twee verschillende zitdiepten: een loungediepte van 75 of 100 cm.  Het loungemeubilair is een modulair systeem dat is opgebouwd uit maar liefst 28 verschillende soorten loungecomponenten waarmee u oneindig veel opstellingen kunt creëren. Het ingenieuze en flexibele frame van de Cloud loungemeubelen schakelt de verschillende elementen onzichtbaar aan elkaar. Kies uw eigen combinatie, van een ingetogen hoek bij het zwembad tot een supercarré op het hoofdterras. 

 cloudarmchairsofaCloud_loungeset_taupe

Gloster 365-lounge

Geen gesleep met kussens meer! De kussens van Gloster 365 lounge kunt u met een gerust hart het gehele jaar door buiten laten liggen. De  kussens van de CLOUD loungemeubelen zijn namelijk all weatherproof en waterproof dus bestand tegen een stootje. Het binnenwerk van de zittingen en leuningen van dit loungemeubilair blijft droog en schoon, en dat onder alle weersomstandigheden. Met CLOUD behoort het steeds verplaatsen van je loungeset tot het verleden. Kies uit wit, zwart en taupe bekleding. Klik hier voor meer informatie over Gloster 365-lounge.

cloud_modular_setCloud_modulair_systeem1

CLOUD diningset

Naast het CLOUD loungemeubilair heeft Gloster ook een CLOUD diningset ontworpen met dezelfde stijlvolle materialen en kleuren. Het frame van tafel en stoelen is van geborsteld EP roestvrij staal, de zitting, rugleuning en armleuningen van de stoel van vinyl.

cloud_diningset_taupeCloud_Ivory_diningset

Vraag de nieuwe Gloster catalogus bij ons aan, vul het contactformulier in, bel ons op 053 - 538 27 89 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

 

 

 

banner_meerinfoGloster_Cloud_loungestoelbanner_nieuwsbriefGloster_Cloud_loungeset