Gloster_Havana_modulaire_loungeset

 
Home > Gloster > Havana

Havana gevlochten tuinmeubelen

Havana gevlochten tuinmeubelen

Havana gevlochten tuinmeubelen bewaren de klassieke stijl van traditioneel gevlochten meubelen maar hebben als voordeel dat zij volledig weersbestendig zijn. De Havana tuinmeubelen zijn stuk voor stuk uniek omdat ze volledig met de hand worden geweven. Natuurlijke kleuren, texturen en rustieke accenten maken de Havana tuincollectie even mooi als praktisch.

Havana_diningchairHavana_fauteuil_met_voetenbank

Havana tuincollectie is volledig weersbestendig

De Havana tuinmeubelen worden gevlochten over volledig gelaste aluminium frames, die voorzien zijn van een poedercoating. De Havana tuinmeubelen zijn hierdoor licht van gewicht maar ook resistent tegen corrosie. Havana tuinmeubelen zijn gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige kunststofvezel. Deze kunststofvezel is in de eerste plaats aangenaam om aan te raken en het materiaal bezit een grote soepelheid,. Bovendien kunt u uw Havana tuinmeubilair rustig buiten laten staan want het materiaal is uv- en weersbestendig. dus ongevoelig voor weersinvloeden.

havanachatgrouphavana_modulair_fauteul

Havana als dinerset, modulaire strakke loungeset of als romantische loungeset met ronde vormen.

 De Havana tuincollectie bestaat uit een drietal uitvoeringen. De Havana dinerset bestaat uit diningstoelen die uitstekend kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld  een teakhouten tafel. In dezelfde romantische stijl zijn ook heerlijke fauteuils en een loungebank verkrijgbaar. De modulaire Havana uitvoering bestaat uit vierkante strakke elementen die naar eigen wens gecombineerd kunnen worden tot een fantastische loungeplek.

havana_modulair_voorbeeldhavana_deepseating_set

Havana tuinset in showroom Buitendesign & Wellness

Omdat de Havana uiterst mooi te combineren is met hout, hebben wij een bijzondere diningset samengesteld. Deze set bestaat uit 3 Havana diningstoelen, een grote rustiek teaken tafel gecombineerd met 2 teakhouten bankjes (combinatie van beide foto's hieronder). Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om uw Havana tuinset samen te stellen. Wij adviseren u graag hierover.

 Rusteak_tafel_en_bankjesrustiek_tafel_met_Havana_stoelen

Vraag gratis de nieuwste Gloster catalogus aan. Vul het contactformulier in, bel 053 - 538 27 89 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

 

 

banner_meerinfoGloster_Havana_modulaire_loungesetbanner_nieuwsbriefGloster_Havana_diningchair_detail