Gloster_Nomad_in_5_egale_kleuren

 
Home > Gloster > Nomad

Nomad outdoor lounge

Nomad outdoor lounge: jong, hip en trendy

Fris en jong, zo mogen de nieuwe Nomad outdoor loungemeubelen van Gloster wel genoemd worden. Heerlijk loungen buiten is nu binnen ieders handbereik met deze losse loungestoelen en ottomans, die u naar hartelust kunt combineren tot uw eigen loungeset.  De loungestoelen zijn relatief licht van gewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Gloster biedt bovendien veel variaties in kleur.

het_jonge_loungen_met_Gloster_NomadGloster_Nomad_in_multicolor

Gloster Nomad: ontworpen voor een jonge en casual lifestyle

 

Gloster ontwierp de Nomad outdoor lounge voor een jonge en casual lifestyle. De loungemeubelen met een diepe zit en een lage rug zijn uitermate  geschikt om heerlijk met elkaar te chillen. De loungestoelen zijn breed van opzet zodat je er ook met 2 personen op kunt "hangen". Gecombineerd met de bijpassende accessoires creërt u een frisse en gezellige loungeset.

Gloster_Nomad_in_5_egale_kleurenOutdoor_loungen_met_Gloster_Nomad

Eindeloos combineren met de Gloster Nomad

Naast het feit dat u uw eigen loungeset samenstelt, kunt u bij de Nomad outdoor lounge ook heerlijk variëren in kleur. U kiest namelijk uw eigen kleur stoelhoes voor uw loungestoel of ottoman. Naast 5 egale kleuren (wit, taupe, urban, berry en mineral) biedt Gloster ook 3 makkelijk en mooi combineerbare streepdesigns: Tropical, Valencia en Pastis. Kies voor egale kleuren of wissel af met een vrolijk streepdessin. De stoelhoezen zijn afneembaar, uitwisselbaar en van sneldrogend materiaal gemaakt.

Nomad_loungebank_detailveel_plezier_met_Gloster_Nomad_lounge

Praktische accessoires bij de Nomad

Naast de loungestoel en de ottoman, kiest u bij de Nomad loungemeubelen uit een koffietafel met opbergmogelijkheden, een side tafel en een dienblad.

Nomad_loungestoelen_taupe_en_roodjong_en_fris_de_Gloster_Nomad_loungestoelen

Meer weten over de Nomad van Gloster? Vraag gratis de nieuwe catalogus van Gloster bij ons aan. Neem voor de totale collectie van Gloster ook eens een kijkje op www.gloster.com

Nieuwsbrief: schrijf u in voor de Buitendesign-nieuwsbrief en ontvang regelmatig (gemiddeld eens per 3 maanden) alle nieuwtjes over Gloster

 

banner_meerinfoGloster_Nomad_loungebanner_nieuwsbriefGloster_Nomad_loungestoel