banner-hottub  
Home > Beachcomber Hot Tubs > Beachcomber

Beachcomber

Een Beachcomber Hot Tub brengt persoonlijke balans in uw leven

Ontspanning is een absolute noodzaak om te overleven in onze hedendaagse jachtige maatschappij. Eén van de meest relaxte vormen van ontspanning is genieten van de weldaad van warme masserende waterstralen die u in elke gewenste sterkte langs uw lichaam laat bruisen. Want alles draait om balans. Tussen zakelijk en persoonlijke ontwikkeling, inspanning en ontspanning. Wij helpen u graag op weg met producten die een essentiële rol spelen in de wereld van gezondheid en welzijn. Een voorbeeld hiervan zijn de Beachcomber Hot Tubs.

Comfortabel en energiezuinig

De Beachcomber Hot Tubs onderscheiden zich door comfort, hydrotherapie en energiezuinigheid. Het zitcomfort is echt perfect. Vanaf de 500-serie zijn de hot tubs voorzien van luxe contour-ondersteuning met verschillende zitdieptes. U zit daardoor altijd met de schouders onder water.

De Beachcomber Hot Tub is zeer zuinig in gebruik. Met een elektriciteitsverbruik van € 1,- tot € 1,50 per dag behoren ze tot de allerzuinigste spabaden ter wereld. Dit wordt gerealiseerd door het gebruik van een speciale isolatie methode. Dit betekent dat elk gaatje in de hot tub is opgevuld met een speciaal ontwikkeld, energiebesparend isolatiefoam. En door de apparatuur buiten het bad te plaatsen kunnen alle 4 wanden geïsoleerd worden. Door de PowerGuard cover behoudt de hot tub de warmte. Uw bad is het gehele jaar direct klaar voor gebruik. 

Beachcomber_familieBC_nighttub

Verlichting bij spierpijn of gewrichtsklachten

Heeft u regelmatig rug- of spierklachten? Dan heeft u enorm veel baat bij een krachtige watermassage in een Beachcomber Hot Tub. Uw lichaam gaat meer witte bloedlichaampjes aanmaken, wat resulteert in een veel betere afvoer van afvalstoffen. De doorbloeding in de organen en spieren verbetert. In combinatie met de watermassage gaat uw lichaam endorfine aanmaken. De pijnstillende werking van endorfine zorgt ervoor dat u veel minder van gewrichts- en spierpijnen voelt.

Mogelijkheden

Beachcomber levert hot tubs met vijf tot negen massageplaatsen. U heeft keuze uit een veelheid aan modellen en opties. Naast de veelheid aan hydrojets, heeft elke hot tub geïntegreerde handgrepen die een veilige in- en uitstap mogelijk maken. Iedere hot tub heeft een perfect zitcomfort. Andere opties zijn o.a. LED-kleurenverlichting, hushpump voor 24 uur circulatie en verwarming, reflex-voetmassage en veiligheidsopstap. Ook kunt u uw hot tub voorzien van "Aquacoutics" een ingenieus stereo surround systeem dat in het bad zelf wordt verwerkt. De muziek buiten het bad is daardoor amper hoorbaar maar in het bad des te beter.

Garantie

Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt, rekening houdend met uw wensen en budget. U kunt rekenen op een goed en eerlijk advies. Bovendien biedt Beachcomber no nonsense garantie, 100% garantie zonder kleine lettertjes op ieder model, ongeacht afmeting of opties.

thumb_Beachcomber_Hot_TUb_720_binnenkantthumb_Beachcomber_Hot_Tub

Alle modellen en andere informatie vindt u in de brochure van Beachcomber Hot Tubs.
Klik hier voor de PDF-brochure van Beachcomber Hot Tubs (4MB)

Meer informatie vindt u ook op de website van Beachcomber Hot Tubs

Bestel hier uw onderhoudsmiddelen voor de Beachcomber Hot Tub

banner_meerinfobanner-rechts-hottub2banner_nieuwsbriefbanner-rechts-hottub