Lifestyle_Napoleon_barbecue_571

 
Home > Napoleon

Napoleon barbecues

Napoleon: passie voor barbecues

Napoleon is een Canadees familiebedrijf dat  al meer dan 36 jaar bezig is met het ontwerp en de productie van barbecues en grills. Superieure technologie, betrouwbare werking, harmonisch ontwerp en ongeëvenaarde klantenservice zijn het handelsmerk van Napoleon. Het opnemen van Napoleon barbecues in ons assortiment is een hele bewuste keuze. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u met een Napoleon barbecue een kwaliteitsproduct aanschaft waar u jarenlang  plezier van zult hebben.

LE1_lifestyle_06_napoleon_grills_jpg

Hoogwaardige technologie in uw Napoleon barbecue

Napoleon barbecues onderscheiden zich met een aantal technologisch hoogwaardige snufjes van andere barbecues. Niet iedere barbecue heeft dezelfde opties. Informeer naar de mogelijkheden van de verschillende types en baseer uw keuze op uw individuele wensen. Hieronder vindt u enkele opties:

  • Het ruimtebesparende LIFT-EASE roldeksel glijdt bij het openen achter de barbecue. Let u even op bij de aanschaf van een barbecue met deksel of het deksel dubbelwandig is. Hieronder blijft een maximum aan warmte behouden en creeërt u heel gemakkelijk een oven-effect.
  • Met de (optionele) houtskoolbak geniet u zelfs op uw gasbarbecue van het plezier en de smaak van houtskool. Vervang één van de schroeiplaten door de houtskoolbak, voeg houtskool toe en ontsteek met behulp van de gasbrander.
  • WAVE-grill roosters zorgen voor een gelijkmatige, constante hitte zowel bij snel grillen op hoge temperaturen als bij langzaam stoven.
  • Roestvrijstalen schroeiplaten met niveauverschil verzekeren een constante, gelijkmatige warmteverspreiding en het afdruipen van vet. De warmte wordt gelijkmatig over het grill-oppervlak verspreid.
  • De mogelijkheid om te roken (optie). Plaats met water doordrenkte houtspaanders in de rookbuis en leg deze boven de linkerbrander. Steek de brander aan en leg uw vlees boven de rechterbrander. Steek deze brander niet aan. Rook het vlees gedurende enkele uren onder een gesloten deksel.
  • Door de intense hitte van de infraroodtechnologie schroeit het vlees snel dicht zodat natuurlijke sappen en smaak ingesloten worden. 
  • De JETFIRE onsteking start elke brander apart voor een betrouwbare start.
  • Neerklapbare zijvakken door het gebruik van flexibele verbindingen voor meer ruimtebesparing
  • Door de barbecue-draaispit bedruipt het voedsel zichzelf waardoor het binnenin sappig blijft maar aan de buitenkant een lekker korstje krijgt.

LE1_lifestyle_02_napoleon_grills_jpg

De barbecues en grills van Napoleon zijn verdeeld in de volgende series

U vindt heel veel Napoleon barbecues en grills in de webshop van Kühlkamp Buitenhout

banner_meerinfoIce_Bucket_napoleon_grills_163banner_nieuwsbriefdetail_Napoleon_barbecue_wok_163