Home > nieuws > Gloster introduceert de 365-lounge

Gloster introduceert de 365-lounge

Bloc_loungeset_detail_163365 dagen per jaar loungen! Het kan met de buitenkussens van Gloster tuinmeubilair. Dit unieke kussensysteem van Gloster is uitgerust met het unieke waterproofsysteem en kan het hele jaar door buiten blijven liggen.

Geen gesleep meer met uw loungekussens

Vijf jaar geleden was loungen nog bijzonder, nu hoort het bij het genieten in en van uw tuin. Vervelend is wel het gesleep met de kussens van uw loungeset om ze droog te houden en de ruimte die u kwijt bent om ze in de herfst en winter op te slaan. Gloster bedacht voor u een geniale oplossing die het loungen het gehele jaar door mogelijk maakt.

Gloster buitenkussens zijn nu echt buitenkussens

In een goede loungeset liggen een heleboel comfortabele kusens waar u heerlijk in kunt ploffen met een goed glas wijn. U heeft er alleen niet bij stilgestaan dat u deze kussens iedere avond naar binnen moet halen om ze te beschermen tegen vochtigheid. En als u pech heeft en er steekt onverwacht een bui de kop op, moet u nog vaker slepen met kussens. Gloster slaagt er als eerste ter wereld in om kussens te ontwikkelen die het hele jaar door, dag in dag uit, buiten mogen blijven liggen. Sterker nog, u mag ze zelfs niet afdekken. De comfortabele buitenkussens van Gloster zijn bestand tegen alle grillen van de natuur of dit nu zon, regen of sneeuw betreft.

Cloud_loungeset_in_taupeBloc_loungeset_sfeer

Altijd genieten door de Leisuretex® buitenlaag 

De nieuwe buitenkussens van Gloster zijn dankzij de degelijke lasnaden en de backcoating van de Leisuretex® buitenlaag van het kussen bestand tegen alle weersomstandigheden. Door deze Leisuretex® buitenlaag wordt maximaal vermeden dat er water in het kussen sijpelt. Mocht dit toch gebeuren dan zorgen de onderliggende lagen ervoor dat het water snel uit de kern van het kussen vloeit.

365-loungen geschikt voor de Gloster loungesets Bloc, Grid, Cloud en Vista

Wachten op de zon is niet meer nodig. Het unieke kussensysteem van Gloster biedt u veel meer mogelijkheden. Omdat de lougesets Bloc, Grid, Cloud en Vista - uitgerust met dit unieke waterproofsysteem- het hele jaar door met kussens buiten mogen blijven, kunt u zo ook in de herfst en lente gebruiken met een deken of buitenhaard. Ook als het vriest gebruikt u deze loungesets nog gezellig als buitenzithoek tijdens een gezellige winterbarbecue en met vuurkorven in de buurt.

loungen_met_Vistacloud_detail_1

 Klik hier voor meer informatie over Gloster tuinmeubilair

banner_meerinfobanner_afb1banner_nieuwsbriefbanner_afb3