Home > nieuws > Beachcomber heeft eigen website

Beachcomber heeft eigen website

Beachcomber_met_sneeuwBeachcomber Hot Tubs heeft sinds kort een eigen website waarop u echt alle informatie vindt over het hoe en waarom een Beachcomber zo uniek is en nog veel meer.

Alles over Beachcomber op http://beachcomberhottub.nl/

Op de website http://beachcomberhottub.nl/ vindt u heel veel informatie over de Beachcomber Hot Tubs. Van alle ins en outs over de technologie die een Beachcomber Hot Tub zo energiezuinig maakt tot alle modellen en uitvoeringen. Van advies over wateronderhoud tot de verschillende mogelijkheden in opties en accessoires om uw hot tub geheel naar eigen wens uit te voeren.

Wat maakt Beachcomber zo uniek?

Wilt u één van de meest energiezuinige spabaden van de wereld? Kies dan voor de HYBRID™-uitvoering van Beachcomber. Bij de HYBRID™-uitvoering wordt alle apparatuur buiten het bad geplaatst. HIerdoor kunnen alle vier de wanden van de hot tub optimaal geïsoleerd worden.
Twee energiebesparende functies houden de kosten van de Beachcomber Hybrid zo laag:

  1. Eco4WALL™ isolatiepakket: de Eco4WALL™m foamisolatie vult zelfs de kleinste gaatjes tussen kuip en ombouw en houdt de watertemperatuur in de kuip en leidingen vast.
  2. Energy Saver™ management systeem: digitale, gecomputeriseerde programmering die tot op de minuut de doorstroming van het water meet. Dit zorgt voor altijd schoon en helder water. Met dit systeem zijn minder paardenkrachten en pompen en is dus minder energieverbruik nodig om toch een maximale hydromassage op elke zitplaats te krijgen. Lees hier meer over het unieke van Beachcomber

 

Op onderstaande foto geeft de gele zone het Eco4WALL isolatiepakket aan en de groene zone het energy saver management systeem.

uitleg-unieke-aan-hybrid-hot-tub

Altijd een warme hot tub 

Hoe koud het buiten ook is en hoeveel sneeuw er ook gevallen is: u stapt altijd in een warme hot tub. De optimale isolatie en het uitgekiende management systeem in combinatie met een zorgvuldig afsluitende cover op het bad zorgen ervoor dat uw bad altijd op temperatuur is, 24 uur per dag., 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Kortom: u viert altijd vakantie in uw eigen tuin. 

Beachcomber_Hot_Tub_vol_met_sneeuw

Meer weten over Beachcomber Hot Tubs: kijk snel op http://beachcomberhottub.nl/. Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op, bel  053 - 538 27 89 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

banner_meerinfobanner_afb1banner_nieuwsbriefbanner_afb3