Home > nieuws > Blofield: design met een knipoog

Blofield: design met een knipoog

Blofield163Blofield Air Design is wereldwijd het eerste merk dat zich volledig richt op air design. Deze comfortabele collectie aan opblaasbare designmeubelen is een lust voor het oog en past in iedere tuin.

Blofield ontwerpt opblaasbare meubelen die binnen enkele minuten met de bijgeleverde elektrische pomp kunnen worden opgeblazen. Zo vult u heel snel uw terras met prachtige stoelen en banken of een trendy DoNuts. Heel gemakkelijk als er snel extra zitplaatsen nodig zijn. Bovendien zijn de meubelen In een mum van tijd weer luchtvrij en kunt u ze netjes weer opruimen. Klik hier voor meer informatie en foto's van Blofield Air Design.

De Big Blo collectie 

De Big Blo collectie bestaat uit opblaasbare stoelen en banken, geïnspireerd op de Chesterfield sofa's. De luchtgevulde meubelen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Met hun comfortabele zit, doen ze niets onder voor een heerlijke loungebank. Wilt u de Big Blo proberen? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom aan De Pol 6 in Losser. Wij hebben hier twee prachtige exemplaren staan uit de Big Blo collectie. Klik hier voor de complete Big Blo collectie.

Big_Blo_1_en_Big_Blo_2_onder_Ingenua_schaduwdoek

De DoNuts collectie

De DoNuts is een tafel-zitcombinatie met een opblaasbaar zitgedeelte in de vorm van een doughnut waarop een glanzende polyestertafel kan worden bevestigd. Wat ontstaat is een soort van ronde picknicktafel waaraan zes personen kunnen plaatsnemen. De levering van de DoNuts laat nog even op zich wachten maar binnenkort is deze trendy picknicktafel ook te bewonderen in Losser. Lees hier meer over de DoNuts collectie.

Blofield_DoNut_groen_Spring_2013

banner_meerinfobanner_afb1banner_nieuwsbriefbanner_afb3