Home > nieuws > Easy genieten JEE-O izi go

Easy genieten JEE-O izi go

JEE-O_izi_go_163Opfrissen in de badkamer? Vergeet het maar. De buitendouche is de nieuwe trend! Verwend door de vele wellness resorts willen we die heerlijke ontspanning nu ook thuis.

Een whirlpool in de achtertuin was al een tijdje trendy, maar dat geldt nu ook voor de buitendouche. Op mooie zomerse dagen heerlijk verkoelend, maar ook zeer verkwikkend als het weer iets minder mooi is.

Verkwikkende douche met JEE-O izi go

Baden en douchen gebeurt tegenwoordig niet meer standaard binnen in de badkamer. Dit heeft alles te maken met de populariteit van de welness centra. Veel mensen, die ontdekt hebben hoe heerlijk het is om te baden en douchen in de buitenlucht, willen die ontspanning nu ook thuis. En dat kan! Met de JEE-O izi go spoelt men de zorgen van zich af.

jee-o-izi_go

Strak design van Lammert Moerman

De JEE-O izi go is een superstrak Nederlands design van Lammert Moerman. De izi go is gemaakt van RVS en de paal is voorzien van een witte poedercoating. De antracietkleurige vlonder, gemaakt van composiet, maakt het plaatje compleet.

Easy met JEE-O izi go

De JEE-O izi go is zeer "easy" in gebruik. De buitendouche is in een handomdraai geïnstalleerd. Aan de achterzijde kan de tuinslang worden vastgemaakt. Wanneer je deze tuinslang aan een mengkraan aansluit, kun je zelfs lekker warm douchen. De izi go is natuurlijk ook fantastisch voor kinderen. Op zomerse dagen is waterpret gegarandeerd.

jee-o-izi-go_detail_aan_uit_knop

Leuk prijsje

Aan de De JEE-O izi go buitendouche is een heel mooi prijskaartje gehangen. U heeft deze prachtig gestylde buitendouche al voor € 975,-

Klik hier voor meer informatie over JEE-O 

Klik hier voor de verschillende uitvoeringen in JEE-O buitendouches 

banner_meerinfobanner_afb1banner_nieuwsbriefbanner_afb3