Home > nieuws > Max en Luuk, trendy buitenmeubelen in pastel

Max en Luuk, trendy buitenmeubelen in pastel

MaxenLuuk_Emma_163Max&Luuk, een totaal nieuwe collectie trendy buitenmeubelen voor een sympathieke prijs. Stijlvolle ontwerpen in mooie pasteltinten gecombineerd met robuust teaken tafels. De Max en Luuk collectie kenmerkt zich in kwaliteit, kleur en materiaalgebruik.

Prettig kennis te maken: Max&Luuk

Max&Luuk is een nieuw Nederlands merk dat is opgericht door Frank Bogaers. Zijn twee zonen Max en Luuk bepaalden de naam van deze frisogende nieuwe collectie aan buitenmeubelen. Laat u verrassen door dit nieuwe tuinmeubelmerk met oogstrelend meubilair in sprekende pasteltinten.

Foto_Max_Luuk

Prijstechnisch zeer aantrekkelijk

Max en Luuk is onderdeel van het merk Borek dat al meer dan 35 jaar toonaangevend is op het gebied van smaakvolle buitenmeubelen en bijpassende parasols. Prijstechnisch zit Max en Luuk duidelijk onder het topsegment waar Borek zich in bevindt, de kwaliteit echter doet zeker niet onder. De aluminium stoeltjes passen perfect bij de mooie robuuste maar stijlvolle houten tafels. Chique kussens in ton sur ton en bijpassende parasols maken het totaalbeeld af. Buitenmeubelen die doen verlangen naar zon, zee en strand.

Max_Luuk_Emma_chair_Thomas_table_Katie_parasolMax_Luuk_Isabelle_stacking_chair_Emily_table_Olivia_parasol

Sprekende pastelkleuren

Het programma Max&Luuk bestaat uit een collectie verschillende ontwerpen stoelen en tafels. De stoelen hebben allemaal een aluminium frame maar het materiaalgebruik voor de zitting en rugleuning verschilt per collectie. De pastelkleuren zoals mint, apricot of ice blue zijn vrolijk maar geven tegelijkertijd sfeer en warmte. De tafels vormen door het stoere teak een echt contrast. Combinaties die doen verlangen naar lange zomeravonden, vakantie en gezelligheid. De Max&Luuk buitenmeubelen zijn volledig weersbestendig, licht van gewicht, stapelbaar en robuust van vorm.

Max_Luuk_Grace_stacking_chair_Thomas_table_and_backless_benchMax_Luuk_Sophie_lounge_Emily_side_table

Klik hier voor meer informatie over Max& Luuk en de collectie

banner_meerinfobanner_afb1banner_nieuwsbriefbanner_afb3