Home > nieuws > Cane-Line: Scandinavisch comfort

Cane-Line: Scandinavisch comfort

Conic_lounge163NIEUW bij Kühlkamp Buitendesign & Wellness: tuinmeubelen en accessoires van de Scandinavische producent Cane-line. Cane-line maakt buitenmeubelen die het leven comfortabel maken.

Comfortabel leven met Cane-line

Bij Cane-line staat comfort op de eerste plaats. Hiermee wordt niet alleen het zitcomfort van haar buitenmeubelen bedoeld maar ook dat we onze vrij tijd zo comfortabel mogelijk zouden moeten invullen. Daarom vindt Cane-line dat buitenmeubelen zo gemaakt moeten zijn dat ze onderhoudsvrij zijn en geschikt om buiten te staan onder alle weersomstandigheden. Dat is de reden dat Cane-line duurzame kwaliteit en eenvoudig te reinigen meubelen combineert met exclusieve ontwerpen die voorzien zijn van alle comfort.

Cane-line_Conic_loungeCane-line_core_tafel_274x100_met_Diamond_diningchair_white_4

Functioneel en esthetisch

Cane-line streeft er dan ook naar om functionaliteit hand in hand te laten gaan met esthetiek. Al meer dan 25 jaar ontwerpt zij binnen- en buitenmeubilair voor een comfortabel leven. HIerbij volgt zij nauwlettend de trends. Het nieuwe seizoen brengt Cane-line transparante designs waarbij architectuur en natuur gerespecteerd worden. Met rustige kleuren en een tijdloos uiterlijk creërt u een leefomgeving waarin u zichzelf kunt zijn.

Cane-line_Edge_loungestoelen_edge_eetstoelen_en_diningtafel_210x100_

Met respect voor mens en natuur

Cane-line produceert haar meubelen met groot respect voor mens en natuur. Om dit te bewijzen hebben ze diverse internationale certificaten behaald. Zij ziet er onder andere op toe dat er bij de productie van haar meubilair geen kinderen betrokken zijn en dat er eerlijke salarissen betaald worden die in overeenstemming zijn met de lokale wetgeving. Arbeidsomstandigheden in de fabrieken worden constant verbeterd en er wordt zo efficiënt mogelijk omgegaan met materialen en grondstoffen. 

Cane-line_values1Cane-line_values2

Tuinmeubelen en accessoires

De collectie van Cane-line bestaat uit verschillende ontwerpen in stoelen, tafels, ligbedden, parasols en loungesets. Bovendien hebben zij een aantal leuke accessoires in hun programma. Van comfortabele kussens en poefen tot warme plaids en handige meeneemtafeltjes.

Cane-line_on-the-move_sidetables

Klik hier voor meer informatie over Cane-line en de collecties

banner_meerinfobanner_afb1banner_nieuwsbriefbanner_afb3