Home > nieuws > Chrismy, de meest bijzondere kerstboom

Chrismy, de meest bijzondere kerstboom

CHRISMY_163Wilt u iets bijzonders met Kerst? Kies dan voor de Chrismy van het Spaanse designmerk VONDOM. Een uiterst modern vormgegeven kerstboom voor binnen en buiten.

Met de Chrismy haalt u iets bijzonders in huis

Bent u ook toe aan iets anders? Iets bijzonders en vooral iets vernieuwends met Kerst? Met de Chrismy heeft u iets in uw huis of tuin dat u niet op veel plaatsen zult tegenkomen. De Chrismy kerstboom is een ontwerp van Teresa Sapey voor het Spaanse designmerk VONDOM en echt een pronkstuk. De Chrismy is een geheel uit kunststof gegoten kerstboom in een uiterst moderne vormgeving voor binnen in huis of buiten in de tuin en geheel weerbestendig.. Bekijk hier het filmpje van de Chrismy kerstboom.

Chrismy

Chrismy zorgt voor stijlvolle verlichting

De Chrismy kerstboom is ovaal van vorm en verkrijgbaar in 5 verschillende maten tot wel 2 meter hoog. De boom is van wit, lichtdoorlatend kunststof en wordt standaard uitgevoerd met wit LED-licht. Tegen meerprijs kan de Chrismy voorzien worden van RGB-kleurenlicht. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u dan zelf de kleur bepalen, kleuren laten rouleren of de lichtsterkte dimmen.

Bestel de Chrismy in onze webshop

Bestel de Chrismy kerstboom in onze webshop op www.buitenhout.nl.

vondom_-_chrismy_kerstboom-_delight_design

banner_meerinfobanner_afb1banner_nieuwsbriefbanner_afb3