Home > nieuws > Divine footstool of On-the-move tafel cadeau bij Cane-line

Divine footstool of On-the-move tafel cadeau bij Cane-line

banner_Cane-line

Weet u een mooi ingericht terras ook te waarderen? Laat u dan eens verrassen door de eigentijdse ontwerpen van Cane-line, een Scandinavische fabrikant van comfortabel en duurzaam buitenmeubilair.

En of uw smaaknu minimalistisch, bohemien of stedelijk is, bij Cane-line vindt u verschillende stijlen om een buitenomgeving te creëren waarin u zichzelf kunt zijn. 

Cane-line zomeractie: Divine footstool of On-the-move sidetable cadeau

Bij aankoop van een Cane-line tuinset met een waarde vanaf € 3.500,-- krijgt u een Divine footstool of On-the-move sidetable cadeau. 

De Divine footstool is een met de hand gemaakte poef waarop u heerlijk kunt zitten of even uw benen op kunt relaxen. De Divine wordt handgemaakt van een unieke stof uit polypropyleen. De stof wordt gemaakt door een haaktechniek en heeft een stoer uiterlijk. De Divine poef kan zowel buiten als binnen neergezet worden. Lees meer over the Divine footstool.

Cane-line_traveller_met_Divine_footstool_in_kleur_marsala

De On-the-move sidetable is een mulitfunctioneel bijzettafeltje met een afneembaar dienblad. Door het handvat pakt u het draagbare tafeltje eenvoudig op en zet u het op ieder gewenst plekje. 

On-the-move_sidetables_all_colours_2016

Lees meer informatie over de On-the-move sidetable

banner_meerinfobanner_afb1banner_nieuwsbriefbanner_afb3