Home > Overige merken > Blofield Air Design

Blofield Air Design

Lucht! Je ademt het in, je voelt het en ruikt het. En Blofield Air Design gebruikt het om haar designproducten mee te vullen. Blofield AIr Design, de naam zegt het al, is het eerste merk in de wereld dat zich richt op het ontwikkelen van tuinmeubelen met lucht erin.

Konings-Keune-Herengracht-AmsterdamIn_naam_van_oranje

Blofield Air Design: luchtgevuld - Adembenemend

Kleed uw tuin of terras in een mum van tijd om tot een aangekleed geheel. Binnen een paar minuten zijn uw tuinmeubelen opgeblazen en is uw terras klaar. De tuinmeubelen staan niet alleen heel mooi, ze zijn ook uitermate geschikt voor het snel creëren van extra zitplekken. De tuinmeubelen zijn ook zo weer leeggelopen en makkelijk op te bergen en te vervoeren.

Pool-Party-Sonoma-vineyards-CaliforniaTuinfeest

Nederlands design in stoelen en banken

Met tuinmeubelen van Blofield Air Design haalt u niet zomaar een opblaasbaar product in huis. Het tuinmeubilair is gemaakt volgens de nieuwste technologieën. Kenmerkend voor de stoelen en banken is de combinatie van comfort, mobiliteit, hoogwaardige kwaliteit en design-met een knipoog. De Blofield-collectie is geavanceerd, stevig, stijlvol, weerbestendig en veelzijdig bruikbaar. De tuinmeubelen zijn gemaakt van waterdicht materiaal en hebben geen problemen met zand, sneeuw of andere invloeden. En.... u kunt zu overal mee naar toe nemen.

Chteau-de-la-Poste-Belgium-02Le-Grand-Hotel-Cannes-01

Twee trendy collecties

Blofield brengt twee collecties op de markt: de Big Blo collectie en de DoNuts collectie. Het design van de De Big Blo collectie is gebaseerd op de klassieke Chesterfield banken, terwijl de DoNuts collectie meer geïnspireerd is op de (ronde) picknicktafel.

Syntrus-Achmea-vastgoed-tuin-Hilversum-02TennisCupMiami-dec2012-AndyRoddick-01

Klik hier voor meer informatie over de Big Blo collectie

Klik hier voor meer informatie over de DoNuts collectie