Home > Overige merken > Blofield Air Design > Big Blo Collectie

Big Blo Collectie

Blofield_Big_Blo_1_en_Big_Blo_2_in_wit_Spring_2013

 

De Big Blo collectie van Blofield Air Design bestaat uit opblaasbare stoelen en banken. Alle modellen zijn geïnspireerd op de klassieke Chesterfield-look. De Big Blo collectie combineert uitstraling, comfort en kwaliteit van de traditionele sofa met hedendaags Nederlands design en mobiliteit. De Big Blo maakt niet alleen opa en oma blij maar maakt ook uw beste vrienden aan het lachen. De Big Blo collectie bestaat uit een Baby Blo, Big Blo 1-seater, Big Blo 2-seater en de Very Big Blo en is ontworpen door Jeroen van de Kant.

Blofield_Big_Blo_1_rood_Spring_2013

Baby Blo

De Baby Blo is speciaal ontworpen voor de kleine Diva's onder ons. Een Chesterfield speciaal voor de kleintjes om het zo maar te zeggen. De Baby Blo zit geweldig en is verkrijgbaar in chique wit. Bij de stoel wordt een luchtpomp, zitkussen en instructieboekje geleverd. De afmeting is 85 x 65 x 50 cm met een zithoogte van 28 cm.

babyblo_white_Baby-Blo-StoneWhite2

Big Blo 1

De Big Blo 1 is een fantastische stoel voor in uw tuin. Deze 1-persoons stoel met riante armleuningen zit heerlijk en past uitstekend bij zijn kleine vriendje de Baby Blo en zijn grotere vrienden de Big Blo en de Very Big Blo. U kunt kiezen uit de kleuren wit, zwart en rood en uiteraard is bij deze stoel ook de elektrische luchtpomp, het zitkussen en het instructieboekje inbegrepen. De Big Blo 1 meet 120 x 105 x 75 cm en heeft een zithoogte van 42 cm.

BB1-Red-01BB1-Black-02

Big Blo 2

De Big Blo 2 is gemaakt voor 2 personen. Net als alle andere Big Blo producten is deze bank gemaakt van robuust UV-proof PVC. De bodem is versterkt met vinyl zodat verschuiven van de meubelen op een harde ondergrond geen probleem is. Ook de Big Blo 2 is verkrijgbaar in het wit, zwart en rood en wordt geleverd met elektrische pomp. Uw bank staat binnen enkele minuten en is ook zo weer opgeruimd. Afmeting: 170 x 105 x 75 cm, zithoogte 42 cm.

BB2-StoneWhiteBB2-Black-04

Very Big Blo

Nieuw in de Big Blo collectie is de Very Big Blo. Op deze grote opblaasbare bank kunnen maar liefst 4 personen plaatsnemen. Heel gemakkelijk voor als er veel visite komt of om op te chillen met vrienden. De afmeting van deze bank is 239 x 101 x 75 cm, zithoogte 42 cm.

 Blofield_Very_Big_Blo_Spring_2013