Home > Overige merken > Blofield Air Design > DoNuts collectie

DoNuts collectie

Blofield_DoNut_lichtblauwSpring_2013

Ontworpen door Dirk Wynants, de DoNuts! De DoNuts is een tafel-zitcombinatie met een opblaasbaar zitgedeelte in de vorm van een enorme doughnut. De DoNuts biedt plaats aan zes personen. Deze vrolijke eyecatcher is stevig, gemakkelijk te verplaatsen, beschikbaar in vele kleuren, patronen en weerbestendige materialen, en dus geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Op de zitband wordt op eenvoudige wijze een tafel bevestigd van hoogglans polyester. Zo ontstaat een soort van ronde picknicktafel waaraan het prima eten en borrelen is. Natuurlijk wordt de elektrische pomp meegeleverd om de DoNuts snel op te blazen en weer leeg te laten lopen. Dus DoNuts! (doe eens gek)

Blofiel_DoNut_zwart_en_rood_Spring_2013

De DoNuts is er in vijf verschillende uitvoeringen. Het verschil in uitvoering zit hem in de stof van de hoes om de rubberen zitband. De DoNuts heeft een diameter van 190 cm en een zithoogte van 45 cm. Binnenkort kunt u de DoNuts bekijken en proberen in onze showroom aan De Pol 6 in Losser.

Blofield_DoNuts_Animali_Python_Bronze3_gestapelde_DoNuts

Verschillende uitvoeringen van de DoNuts:

  • DoNuts Original: alleen in de kleur zwart
  • DoNut Solids: in 15 verschillende kleuren
  • DoNuts Solids Plus: keuze uit 40 kleuren
  • DoNuts leather-look: in 48 kleuren verkrijgbaar
  • DoNuts Animali: de bekleding heeft een slangenprint, pythonprint of krokodillenprint in de kleuren zwart, wit of brons.

 Blofield_DoNut_geelSpring_2013

.