banner-buitenverlichting

 
Home > Overige merken > Dexter outdoor lighting

Dexter outdoor lighting

Dexter Outdoor Lighting: stijlvolle buitenverlichting

Met licht sfeer creëeren in uw tuin, dat is het uitgangspunt van Dexter Outdoor Lighting.

Deze exclusieve buitenverlichting is stijlvol vormgegeven en er is goed nagedacht over uitvoering en materiaalgebruik. Buitenverlichting vereist kwaliteit en duurzaamheid.

thumb_05_moonlight_sittingthumb_moonlight_jos

Moonlight is een stijlvolle leesverlichting voor up uw terras. Door de gebogen vorm is dit armatuur goed te plaatsen boven een tafel of bij een zitelement. Het lichtniveau kunt u eenvoudig instellen met de ingebouwde dimmer. De Moonlight is bestand tegen alle weersinvloeden.

dlounge_sfeerDexter_lounge_estilo

Met de D-lounge haalt u de warme sfeer van een schemerlamp naar buiten. De subtiele en moderne uitstraling van deze lamp is een aanwinst voor uw terras. Het bijzondere aan de D-lounge is dat deze schemerlamp het hele jaar buiten kan staan.

thumb_cube_sidespike_duo

Klein maar krachtig is het motto van de Cube. Een stoere, maar eenvoudige lamp met vele toepassingen. Te plaatsen als wandlamp, grondspot en als staander. Deze volledig waterdichte krachtpatser is voorzien van een 2 Watt LED module in warm wit.

thumb_Torch_wallthumb_torch_1

De Torch-armaturen zorgen voor een combinatie van lichtaccenten in uw tuin. De Torch straalt sfeer uit en is functioneel. Laat een mooie boom in de tuin oplichten of verlicht uw looppaen. U heeft keuze uit de Torch, Torch wall en Torch xl.

thumb_spot100_web

De mooiste plekken in uw tuin verlicht door de robuuste Spot 100. Deze praktische spot steekt 10 centimeter boven de grond uit. In de herfst verdwijnt de spot dus niet onder de bladeren. Door de grondpin kunt u de spot eenvoudig positioneren en verplaatsen

Kijk voor meer ideeën op de website van Dexter outdoor lighting.

  

 

banner_meerinfobanner-dexter2banner_nieuwsbriefbanner-dexter1