Home > Overige merken > JEE-O Outdoor

JEE-O Outdoor

Puur genieten met JEE-O Lifestyle producten

Kwalitatief hoogwaardig design in combinatie met unieke vormgeving dat zijn de kenmerken van de lifestyle producten uit de JEE-O serie van Lammert Moerman. JEE-O staat voor luxe, comfort en design en is bedoeld om u te laten genieten. JEE-O is een persoonlijke (bewuste) keuze voor de invulling van uw vrije tijd, in en om het huis. Een moderne manier van leven. JEE-O speelt in op de toenemende trend naar zelfontplooiing: U zelf onderscheiden door het JEE-O design.

JEE-O buitendouches, altijd fris en hygiënisch

In ons assortiment vindt u de outdoor producten van JEE-O. Prachtig gestylde buitendouches uit rvs waarmee u zich buiten heerlijk kunt opfrissen. Deze douches zijn prima geschikt om in de tuin bij uw zwembad, sauna of uw hot tub/whirlpool te plaatsen.De JEE-O buitendouches verfraaien niet alleen het totaalplaatje, zie bieden ook een frisse watergewenning en een goede hygiëne voor zowel u als voor uw zwembad of jacuzzi. Voordat u in uw zwembad of jacuzzi stapt even douchen zorgt voor minder "vervuiling" van uw bad, achteraf douchen zorgt ervoor dat uw lichaam direct weer klaar is voor het vervolg van de dag.

In de catalogus van JEE-O vindt u naast de buitendouches ook accessoires voor de badkamer. De badkamercollectie hebben wij niet in ons assortiment opgenomen. Klik hier voor de actuele catalogus van JEE-O

Klik hier voor meer informatie over JEE-O buitendouches
jee-o-original-jaap-sterk4

Klik hier voor meer informatie over JEE-O terrashaarden