Home > Overige merken > JEE-O Outdoor > JEE-O buitendouches

JEE-O buitendouches

JEE-O buitendouches: het gehele jaar door buiten douchen

365 dagen per jaar buiten douchen..... Dat is nu mogelijk met de JEE-O collectie in buitendouches. JEE-O staat voor een robuust en krachtig design dat kenmerkend is door haar eenvoud en door haar uitstraling. Rechte lijnen, strakke vormen, exclusief en extravert, verfrissend en ambitieus. Het ontspannen in de tuin samen met de pure beleving van het douchen staan hierbij steeds centraal.

 jee-o-original-strandzuid-amsterdamjee-o-fatline-ditabuilding-ibiza2

365-optie op uw JEE-O buitendouches

JEE-O heeft weer een stap vooruit gezet in de optimalisering van haar kwalitatief hoogstaande rvs buitendouches. JEE-O heeft een nieuwe optie ontwikkelt die de buitendouches bestendig maakt tegen vorst. Dit is een bijzondere mogelijkheid in de buitendouche wereld, zowel in Nederland als op internationaal terrein. JEE-O heeft een lint ontwikkeld voor binnen in de buitendouche die uw buitendouche geschikt maakt om 365 dagen buiten te laten staan. Als u besluit deze optie in uw buitendouche op te nemen, geeft JEE-O de garantie dat uw RVS buitendouche het gehele jaar door vorstvrij en weerbestendig is.

NIEUW: JEE-O izi go buitendouche

Als opvolger van de JEE-O izi is de JEE-O izi go geïntroduceerd. De JEE-O izi go is de buitendouche in een betaalbare prijsklasse (€ 975,-) met een vlonder uit onderhoudsvrij composiet en is eenvoudig verplaatsbaar. De buitendouche heeft een verstelbare rvs (kleurige) douchekop en de rest is gepoedercoated wit. Met een traditioneel uitziende draaiknop op de stang zet u de douche aan of uit. De JEE-O izi go is niet geschikt voor de 365-optie.

jee-o-izi_gojee-o-izi-go_detail_douchekop

JEE-O Fatline buitendouche

De JEE-O Fatline regendouche is een bouwkundig vrijstaande rvs design buitendouche. De JEE-O Fatline heeft een grote platte, ronde douchekop die staat op een stevige ronde robuuste poot. De buitendouche heeft in het midden een rvs ring, die als kraan fungeert. Door deze rvs ring omhoog of omlaag te doen, kunt u de douche aan- of uitzetten en door de ring naar links of rechts te draaien wordt het water koud of warm. De buitendouche is hierdoor makkelijk in gebruik en bijna onderhoudsvrij.  De JEE-O Fatline buitendouche is er in een gepolijste en geborstelde roestvast stalen uitvoering en nu ook met handdouche verkrijgbaar.

jee-o-fatline-ditabuilding-ibiza

JEE-O Original buitendouche

De JEE-O Original is een vrijstaande roestvast stalen douche die zowel binnen in de badkamer als ook buiten in de tuin, bij het zwembad, de sauna of de hot/tub/jaccuzi geplaatst kan worden. De JEE-O Original past door haar eenvoud en minimalistische vormgeving zeer goed in de huidige trend van zowel badkamers als tuinen. De rvs douche heeft een mengkraan en met de ring kunt u eenvoudig de watertoevoer en de watertemperatuur regelen.

jee-o-original-jaap-sterk4

Klik hier voor de JEE-O catalogus vol met ideeën voor uw tuin en terras