Home > Overige merken > JEE-O Outdoor > JEE-O terrashaarden

JEE-O terrashaarden

JEE-O FIRE CorTen staal terrashaarden

JEE-O heeft haar JEE-O Fire collectie overgedragen aan een andere leverancier. Dat heeft ons doen besluiten niet verder te gaan met de verkoop van JEE-O FIRE. Maar...... wij hebben nog een tweetal prachtige terrashaarden voor u in onze showroom die voor een speciale prijs de deur uit mogen.

Aanbieding JEE-O FIRE terrashaard

JEE-O terrashaard type Noordwijk Ø 100 cm, hoogte 28 cm uit CorTen Staal van € 980,-,
nu voor € 850,-

CorTen staal is hoogwaardig edelstaal metaal dat volledig geoxideerd is na 7 maanden. CorTen staal is ontzettend sterk en weervast staal met de eigenschap om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een beschermende roestlaag. Deze natuurlijke vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie, waardoor het een leven lang mee gaat en weinig onderhoud vraagt.

jee-o-_terrashaard_Noordwijk_sfeer_125fire-inside-sfeer

JEE-O Katwijk, CorTen rek voor houtopslag

De JEE-O Katwijk is ook gemaakt van CorTen staal en is een mooie toevoeging aan de terrashaard van uw keuze. Afmeting 80 x 30 x 80 cm hoog van € 445,- nu voor € 395,-

 

jee-o-katwijk-houtopslag_rek

JEE-O Foomstammetje: om dicht bij uw terrashaard te kruipen

Nog zo'n leuke aanvulling op het terras of in huis is het JEE-O Foomstammetje. Het JEE-O Foomstammetje is uitstekend geschikt als extra zitplaats maar kan ook prima gebruikt worden als een bijzettafeltje. Dit Foomstammetje heeft een natuurlijke "berken" uitstraling door het design van de hoes en is licht en dus gemakkelijk verplaatsbaar. Een leuke toevoeging voor dicht bij uw terrashaard of daar waar u nog een zitplaatsje nodig heeft.

JEE-O Foomstammetje KIDZ Ø 39 cm, zithoogte 38 cm: € 105,-
JEE-O Foomstammetje Ø 39 cm, zithoogte 49 cm: € 119,-
Nu als showroomopruiming van € 224,- voor € 175,-  

 

JEE-O_foomstammetjeJEE-O_foomstammetje_met_terrashaard_noordwijk80

Klik hier voor meer informatie over de JEE-O buitendouches