banner-tuininrichting  
Home > Overige merken > RiZZ schoonloopmatten

RiZZ schoonloopmatten

RiZZ schoonloopmatten beschermen uw vloer

De borstelmatten van RiZZ zijn gebaseerd op innovatie, kennis en kwaliteitsbewustzijn. RiZZ is een familiebedrijf dat al sinds 1941 borstels maakt. Deze ervaring gebruikt men om schoonloopmatten te produceren met een zeer goede vuilopname, uniek design en een groot gebruiksgemak.

80% minder vuilinloop

Een deurmat van RiZZ maakt uw entree praktisch en uitnodigend. Ook voor de achterdeur want juist daar loopt u zand uit de tuin naar binnen. Het profiel van de schoonloopmatten is zo ontworpen dat het vuil niet in de mat blijft zitten maar er doorheen valt. Het profiel is voorzien van een anti-slip laag die slippen en schuiven voorkomt. Het duurzame pvc binnenwerk bevat een stripborstel uit RVS 304 en UV-bestendig nylon. De stevige borstelstrips dragen bij aan een reiniging tot diep in het schoenprofiel. Met een RiZZ deurmat heeft u 80% minder vuilinloop. U kunt uw mat het beste op een vlakke ondergrond leggen. Reinig uw mat met water, bezem en gebruik eventueel groene zeep. Klop uw mat niet uit en gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen. Zo houdt u jarenlang plezier van uw mat.

Voor elke deur een RiZZ schoonloopmat

De verschillende designs en maten sluiten gegarandeerd aan bij uw voordeur, tuindeur of serre. Het aluminium frame wordt geanodiseerd of gepoedercoated. 
De mat is er in 3 standaard afmetingen:

  •  90 x 60 cm
  •  20 x 70 cm 
  • 175 x 70 cm 

Voor alle afmetingen geldt dat u keuze heeft uit een profiel van teak of aluminium in zilver of antraciet.

toepassing_schoonloopmat_11detailfoto_RiZZ_schoonloopmat

RiZZ Urban schoonloopmat: welkome aanvulling in het RiZZ-assortiment

De RiZZ Urban schoonloopmat is de voordelige keuze uit het RiZZ-assortiment, echter met absoluut dezelfde uitstekende werking als zijn grotere broer. Deze strak vormgegeven deurmat is er in de afmeting:

  • 58 x 36 cm
  • 87 x 44 cm

En met een aluminium profiel in zilver of antraciet.

urban_antra_largeurban_silver_small

Op maat

RiZZ schoonloopmatten zijn er voor zowel particulier als professioneel verbruik. Naast de matten met een vast frame heeft u ook de keuze uit een losse mat,  eventueel gecombineerd met een los frame. Deze mat wordt voor u op maat gemaakt. De borstelmat kan worden verzonken of binnen een frame op de vloer worden gemonteerd. De mat wordt simpelweg opgerold voor onderhoud, gebruiksgemak staat voorop. Het ingetogen zwart van de maatwerkmat past bij iedere entree. Het optionele aluminium frame wordt gepoedercoated in zwart.

toepassing_schoonloopmat_7schoonloopmat_oprolbaar_2 
Informeer naar de verschillende oplossingen voor uw specifieke situatie.

schoonloopmat_in_bedrijfplus_schoonloopmat

Klik hier om de RiZZ schoonloopmatten online te bestellen
(op onze Kühlkamp Buitenhout webshop).

Kijk ook even op de website van RiZZ schoonloopmatten

banner_meerinfobanner-inrichtingbanner_nieuwsbriefbanner-inrichting2