banner-overkapping  
Home > Overige merken > Solarlux

Solarlux

Maximale lichtinval met Solarlux vouwwanden en overkappingen

Glazen ruimtes betekenen maximale lichtinval. En licht is goed voor de mens. Veel licht in uw huis draagt bij aan een comfortabel gevoel in uw eigen huis. Met hoogwaardige materialen zoals aluminium, hout, glas of combinaties hiervan maakt Solarlux terraskamers, serres, terrasoverkappingen en vouwwanden, afgestemd op uw wensen.

Genieten onder alle weersomstandigheden

De terraskamer is een terrasoverkapping die wordt uitgevoerd met verticale glaselementen in de vorm van een transparant schuif-/draaisysteem. Dit schuif-/draaisysteem kan volledig uit volglas gemaakt zijn maar er is ook een geprofileerde variant of een ongeïsoleerde vouwwand. Bij wind of motregen sluit u de verticale elementen en bent u optimaal beschermd. Bij zonneschijn opent u uw terraskamer in een handomdraai en kunt u genieten van een openlucht terras. U wordt steeds minder afhankelijk van de weersomstandigheden.

Verticale vouwwanden

Solarlux vouwwanden bieden u de mogelijkheid uw ruimte maximaal open te stellen. Een 5 meter brede vouwwand laat zich moeiteloos samenvouwen tot een pakket van 50 centimeter. En er is voor iedere grootte en situatie een individuele oplossing te vinden. U krijgt het maximale ruimtegevoel met de hoogste eisen op het gebied van isolatie en veiligheid.

 Terraskamer_Atrium_met_SL_25Serre_met_vouwwanden

 Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Solarlux.

banner_meerinfobanner-overkappingbanner_nieuwsbriefbanner-overkapping2