banner-parasol

 
Home > Overige merken > Sywawa

Sywawa

Design parasols en parasolhouders van Sywawa: prachtige vormgeving en sfeervol in uw tuin

Parasols en parasolhouders van Sywawa bieden zeker meerwaarde in uw tuin. U verrast iedereen met de prachtige designs die uw tuin een sfeervolle uitstraling geven. En.... naast de mooie vormgeving bieden deze parasols voldoende schaduw en bescherming tegen de zon. Onderstaand vindt u verschillende types parasols en parasolvoeten.

Frizzle Sizzle met de Frou Frou parasol

Het geluid van een zomers briesje in uw eigen achtertuin? Dat kan met deze verrassende parasol Frou Frou. Niet het in Nederland bekende wafeltje met crèmevulling ligt aan deze naam ten grondslag maar Frou Frou komt van het Franse froufrouter, letterlijk vertaalt “ruisen”. U waant zich dan ook op een exotisch wit strand met wuivende palmen en ritselende rokjes. Het design is gebaseerd op de parasols van raffia en andere strooien zonbeschermers uit de Mediterrané.  Kies uit de kleuren wit, zwart en groen.

FROU_FROU_project_2_rev1FROU_FROU_white

Breezer

Wat gebeurt er als je een ordinaire droogmolen mixt met een stukje kunst zoals “The Gates” van Christo? Dit eindigt in de Breezer, een nieuw concept parasol die speelt met wind, beweging en licht.

BREEZER_project2_rev_1BREEZER

Dot

Wat een DOT van een parasol, deze DOT. Heel geraffineerd wordt het zonlicht gefilterd.

 DOT_LICHTTORENPLEIN_12dot_parasol_yellow_pink

Stijlvolle Coupe

De parasolvoet Coupe is een echte winnaar, stijlvol en nog superpraktisch ook. Vul de Coupe met ijs en koel er de heerlijkste drankjes in of fleur de voet op met kleurrijke bloemen. Wij laten de invulling geheel aan uw eigen fantasie over. De basiskleur is wit of zwart.

COUPE_white_projectCOUPE_black_champaign

Cube

De Cube is een kruk, tafel en parasolvoet in één. Giet water in deze kubus of vul deze met zand en u heeft een fraaie parasolvoet. Draai de kubus om, leg er een bijpassend kussen op en u heeft een prachtig extra zitelement. De Cube is verkrijgbaar in het wit, limoengroen en taupe en leverbaar met zitkussens en parasolklem.

CUBE_taupe_red_cushionCUBE_colour_group

 

Bekijk de gehele Sywawa-collectie op de website van Sywawa

 

banner_meerinfoparasolsbanner_nieuwsbriefparasol2