Logo_ROYALBOTANIA_CMYK

 
Home > Royal Botania

Royal Botania

Royal Botania: combinatie van kwaliteit en nieuwe ontwerpen

  

De missie van Royal Botania is het fuseren van uitstekende kwaliteit met verfrissende nieuwe ontwerpen. Aan de naam van het bedrijf is deze denkwijze al af te lezen. Royal Botania is een zinspeling op zowel de natuurlijke schoonheid van de prachtige Botanische tuinen en de bijbehorende hoogste ‘ royal class’ tuinmeubelen en buitenverlichting die door Royal Botania worden geproduceerd. De innovatieve manier van werken heeft ervoor gezorgd dat Royal Botania een internationaal synoniem is geworden voor luxe kwaliteit en design. Met haar vestiging in New York en haar hoofdkantoor in Antwerpen, België krijgt de reputatie van Royal Botania wereldwijde erkenning.

Buitenmeubelen en buitenverlichting

Binnen de collectie van Royal Botania is een tweedeling te maken in buitenmeubilair en buitenverlichting. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de totale collectie.

Klik hier voor meer informatie over buitenmeubilair van Royal Botania

Klik hier voor meer informatie over buitenverlichting van Royal Botania

Nieuwe Royal Botania leaflet

Voor een overzicht van de mooiste collecties uit het Royal Botania assortiment sturen wij u graag de gratis leaflet toe. Vraag deze aan via ons contactformulier, bel ons op 053 - 538 - 27 89 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Nieuwsbrief Buitendesign:

Voor meer informatie over de nieuwste tuinmeubelcollecties of andere producten binnen Kühlkamp Buitendesign versturen wij eens per drie maanden een Buitendesign-nieuwsbrief. Schrijf u snel in en blijf op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

banner_meerinfoRoyal_Botaniabanner_nieuwsbriefRoyal_Botania_ligstoel