Royal_Botania_buitenverlichting

 
Home > Royal Botania > Royal Botania buitenverlichting

Royal Botania buitenverlichting

Royal Botania buitenverlichting: de bekroning van uw tuin

Na het wereldwijde succes van het tuinmeubilair introduceert Royal Botania een uitgebreide collectie aan buitenverlichting die harmonieus aansluit bij haar luxe designmeubilair. Deze tuinverlichting is gemaakt van natuurlijke materialen zoals kwalitatief teakhout, graniet of roestvast staal. De buitenlampen kregen geen coating zodat ze buiten helemaal in de natuurlijke omgeving opgaan. De meeste lampen zijn ontworpen om spaarlampen te gebruiken met een laag energieverbruik of halogeenlampen voor bewegingsdetectie. U vindt uiteraard ook moderne terrasverlichting met LED-technologie.

thumb_buitenlamp-cobra-4thumb_Buitenschemerlamp_Dome

Elegante tuinverlichting verlengen uw dag

Verleng de dag om optimaal te genieten van uw terras of tuin met de uitgebreide collectie buitenverlichting van Royal Botania. Het ontwerp en de fabricage van deze decoratieve, elegante en verhelderende  buitenverlichting is erop gericht om materialen zoals teakhout en graniet naadloos te laten versmelten met de functionaliteit en schoonheid van roestvast staal. Met andere woorden: de keuze voor tuinverlichting van Royal Botania zorgt voor dé bekroning van uw tuin.

Buitenschemerlamp_Clubthumb_Buitenlamp_LogWall-2

Buitenverlichting die perfect aansluit bij collectie tuinmeubilair

Elk jaar vult Royal Botania haar collectie buitenverlichting aan met nieuwe buitenarmaturen, wandverlichting en decoratieve tuinverlichting. Elke decoratieve lamp werd speciaal ontwikkeld om perfect te passen bij één van de tuinmeubelgamma's. Met deze combinatie van aantrekkelijke ontwerpen kan uw buitenleven tot diep in de nacht blijven duren. Meer informatie over Royal Botania tuinmeubilair

thumb_buitenverlichting-lampalair-4thumb_buitenlamp-noctus-6

Klik hier voor de gehele collectie aan buitenverlichting van Royal Botania

 

 

 

banner_meerinforoyalbotania1banner_nieuwsbriefroyalbotania2