rb_banner

 

QT is beauty

QT: de eerste Red Label serie van Royal Botania

QT, zo heet de eerste Red Label serie van Royal Botania. In de Red Label collectie heeft Royal Botania tuinmeubelen opgenomen waarbij de focus heeft gelegen op het economisch gebruik van materialen. Daarom noemt Royal Botania dit ook wel de "light"-collectie, want het tuinmeubilair is niet alleen relatief licht in gewicht maar ook zeer goed geprijsd. En dit zonder dat er in kwaliteit of afwerking van de tuinmeubelen is ingeboet.

QT_dining

QT staat voor beauty

Kris van Puyverden staat aan de basis van het ontwerp van de QT tuinmeubelen. De QT tuinmeubelen hebben mooie verfijnde ronde vormen. Het framewerk bestaat uit zeer slanke roestvast stalen profielen, gecombineerd met een strakke batyline bekleding. Het concept is zo uitgewerkt dat er een serie tuinmeubelen ontstaat die veel comfort en stabiliteit biedt en tevens stapelbaar is.

QT_stoel_oranjethumb_QT_tuinset_wit

QT-serie tuinstoelen, ligstoelen en ligbedden.

De QT tuinmeubelserie bestaat uit een tuinstoel, ligstoel met voetenbank en een ligbed. Daarbij is keuze uit tal van mooie bijpassende tafels met glazen blad of een teak blad. Welke tafel u neemt in welke grootte of hoogte bepaalt u helemaal zelf.  De tuinmeubelserie is er in 4 kleuren batyline waaronder oranje en wit.

Royal_Botania_QT_diningchairRoyal_Botania_QT_ligbed

Wilt u de Red Label catalogus van Royal Botania ontvangen? Vul dan het contactformulier in en wij sturen u de nieuwste catalogus zo snel mogelijk toe.

banner_meerinfoRoyal_Botania_QT_tuinstoelbanner_nieuwsbriefRoyal_Botania_QT_ligbedden_stapelbaar