Royal_Botania_Vigor_lounge_571

 

Vigor

 VIGORLOUNGE_03

De Vigor van Royal Botania bestaat uit een lounge- en een dinerset. De basis voor de Vigor is een aluminium frame waarop mahonie of teakhouten planken gemonteerd zijn.

Vigor lounge: een blikvanger in uw tuin

De Vigor lounge vormt een echte blikvanger in uw tuin. En het mooie is dat u deze naar eigen wens kunt indelen. U kunt kiezen uit 4 platforms waar u de loungeopstelling kunt opbouwen. Daarop komen comfortabele loungekussens en voila, klaar is uw loungebank! U kunt kiezen uit verschillende afmetingen rug- en armleuningen en zitkussens.  Alle kussens zijn gemaakt van All weather materiaal zodat u deze met een gerust hart buiten kunt laten liggen. Het aluminium frame is verkrijgbaar in 3 kleuren, bij de kussens heeft u keuze uit verschillende kleuren. 

VIGORLOUNGE_06

Vigor lounge elementen:

 

VGRL100WW

Vìgor lounge 
corner module 100 cm 

VGRL150TWW

Vigor lounge module/
lage tafel 150 cm 

VGRL200WW

Vigor lounge module
200 cm 

VGRL300WW

Vigor lounge module
300 cm 

Vigor diner: een picknickset gepromoveerd naar een exclusief niveau!

Met de Vigor dinerset haalt u een zeer exclusieve picknicktafel naar uw terras. De royale tafel van 320 cm heeft een gecoat aluminium onderstel (ook weer leverbaar in 3 kleuren aluminiium) met daarop mahonie of teaken planken naar keuze. Voor het zitgedeelte kiest u uit een grote zitbank of een aantal kleinere krukjes. Ook deze hebben een aluminium onderstel met teak of mahonie als zitgedeelte. Samen met de Vigor lounge biedt Royal Botania hiermee een fantastische zitgroep in uw tuin.

VIGORLOUNGE_04

Vigor dinerset elementen:

 

 

VGR320WW

Vigor eettafel 320 cm

VGR50MHW

Vigor kruk 50 cm

VGR318MHW

Vigor zitbank 320 cm.

Interesse in de Vigor van Royal Botania? Vraag bij ons alle details in mogelijkheden en kleuren of vraag de catalogus van Royal Botania aan via het contactformulier.

 

banner_meerinfoRoyal_Botania_Vigorbanner_nieuwsbriefRoyal_Botania_Vigor_loungemodule