Ingenua_schaduwzeil_tussen_4_schuifpalen_antraciet_571

 
Home > Umbrosa > Ingenua schaduwdoek

Ingenua schaduwdoek

Simpel, doeltreffend  en wendbaar, zo zou je het Ingenua schaduwdoek van Umbrosa wel kunnen omschrijven. Met dit schaduwdoek, ook wel schaduwzeil genoemd, creërt u een grote en flexibele schaduwpartij om voluit met familie en vrienden te genieten van uw tuin en terras. Het Ingenua-systeem bestaat uit schaduwzeil met bijbehorende schuifpalen. Door het schaduwdoek aan de palen te bevestigen en hiermee onbeperkt in hoogte te schuiven, bepaalt u uw eigen schaduwplek.

Ingenua_square_grijsIngenua_triangle_2

Met Ingenua schaduwdoek bepaalt u uw eigen schaduw

Dankzij het ingenieuze schuifsysteem op palen, biedt Ingenua schaduwdoek tal van posities. Zo kunt u uw eigen schaduwplek maken zonder dat u een muur of ander houvast nodig heeft. Bevestiging aan de muur of een boom is natuurlijk altijd mogelijk ook in combinatie met meerdere schuifpalen. U heeft de keuze uit driehoekige, vierkante, rechthoekige en vijfhoekige schaduwzeilen in diverse kleuren en standaardmaten. Heeft u echter een andere afmeting nodig dan is dat ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Demonstratie in Losser

Graag laten wij u zien hoe het Ingenua-systeem met de schuifpalen werkt. Hiervoor hebben wij voor onze showroom aan de Pol 6 in Losser een  aantal demonstratie-opstellingen neergezet. Kom geheel vrijblijvend een kijkje nemen hoe snel en eenvoudig u een eigen schaduwplek maakt. Bovendien adviseren wij u ook graag over de montage van de palen en de muurbevestiging.
Klik hier voor alvast enkele installatietips van Ingenua schaduwdoek

Ingenua_schaduwdoek_voor_showroom_in_LosserSchuifpaal_Ingenua_schaduwzeil

Ingenua schaduwdoek met muurbevestiging

Het Ingenua schaduwdoek is een goede oplossing als u verkoeling en bescherming zoekt tegen de felle zon. Onderstaande foto's geven een aantal voorbeelden van de bevestiging van Ingenua schaduwdoek aan de muur in combinatie met een schuifpaal. U kunt één of meerdere bevestigingspunten aan de muur maken in combinatie met één of meerdere schuifpalen afhankelijk van de vorm van het schaduwzeil.

driehoek_Ingenua_schaduwdoek_met_2_muurbevestigingspuntenIngenua_triangle

Vrijstaande schaduwplek

Het Ingenua schaduwzeil brengt sfeer door het boeiende contrast tussen licht en donker. Met het schaduwzeil creërt u uw eigen zon- en schaduwspel dat zorgt voor één van de belangrijkste activiteiten buiten, namelijk lekker chillen en loungen. Met de eindeloze bevestigingsmogelijkheden en het innoverende schuifsysteem kunt u voor elke zonsituatie de perfecte schaduwpositie vinden. Zelfs de laagstaande zon wordt tegengehouden.

Ingenua_schaduwzeil_tussen_4_schuifpalen_antracietIngenua_schaduwdoek_paalbevestiging

Combinaties van verschillende kleuren en vormen Ingenua schaduwzeil

Door het combineren van verschillende vormen en kleuren van Ingenua schaduwzeil, krijg je een prachtig effect. Bij het combineren van verschillende vormen zijn de schaduwdoeken individueel in hoogte te verstellen tot elke gewenste positie. Ideaal voor in een grote tuin of op een groot terras.

Ingenua_rood_met_wit_combiIngenua_vierkant_combi_driehoek

 

Ingenua_schaduwzeil_bij_ingang_bedrijfIngenua_schaduwzeil_horeca

banner_meerinfoOranje_Ingenua163banner_nieuwsbriefUmbrosa_Ingenua_schaduwdoek_163