Paraflex_multiflex_met_5_parasols_571

 
Home > Umbrosa > Paraflex parasolsysteem

Paraflex parasolsysteem

Paraflex: het flexibele parasolsysteem van Umbrosa

Paraflex is een zeer functioneel en flexibel parasolsysteem waarbij u heel eenvoudig een schaduwplek op maat maakt. Het paraflexsysteem bestaat uit een flexibele parasolhouder waarin u met één klem de parasol bevestigt. De paraflex is verkrijgbaar in 2 lengtes (235 cm en 185 cm) en heeft een scharnierpunt om de parasol in- en uit te kunnen trekken. De paraflex kenmerkt zich door zijn grote windvastheid en zijn  flexibele verstelbare arm waardoor u de parasol gemakkelijk kantelt in een door u gewenste positie. Waar de zon ook vandaan komt, u heeft altijd schaduw.

Umbrosa_paraflex_wallflex

Paraflex Wallflex

De paraflex Wallflex is de parasolhouder die met één bevestigingspunt aan de muur wordt bevestigd. De parasol wordt met één klem vastgezet op de steun en u kunt de parasol kantelen om de zon altijd te slim af te zijn. Het voordeel van de paraflex Wallflex is dat u geen parasolvoet en parasolpoot nodig heeft. Ideaal voor kleinere terrassen en balkons.

Umbrosa_paraflex_parasol_vierkantUmbrosa_paraflex_parasolhouder

Paraflex Monoflex

Voor de paraflex monoflex heeft u een extra monopaal nodig, naast de flexibele parasolhouder. De monopaal bevestigt u met een ronde steun op een vaste ondergrond (hout of beton) of met een betonanker op een zachte ondergrond. Hierop bevestigt u de flexibele parasolhouder en de parasol.

Umbrosa_paraflex_monoflex

Paraflex Duoflex

Voor de paraflex Duoflex heeft u, naast de monopaal, een extra flexibele parasolhouder nodig. U bevestigt twee parasolhouders op één monopaal en kunt genieten van een extra grote schaduwplek.

Paraflex-_duoflex_Umbrosa

Paraflex Multiflex

Voor een heel groot terras of een hele grote schaduwplek is de paraflex multiflex een zeer geschikte optie. Bij de paraflex multiflex is het mogelijk 4 parasolhouders (en dus vier parasols) te bevestigen aan een multipaal. Er kan zelfs nog een vijfde parasol geplaatst worden, deze komt dan met een speciale houder op de multipaal. De paraflex multiflex wordt vaak gebruikt voor terrassen in de horeca.

paraflex_multiflex_1

Paraflex parasols

Voor de paraflex parasolhouder heeft u de keuze uit parasols in 3 verschillende afmetingen. De hexagonale parasol is verkrijgbaar in de afmeting 220 en 270 cm en de vierkante parasol is 190 cm. De parasol is snel in de parasolhouder geplaatst en kan ook snel weer opgeruimd worden. Wilt u de parasol graag buiten laten, dan doet u de rits in de parasol open en laat de parasol eenvoudig zakken. Als optie is een opberghoes verkrijgbaar ter bescherming van uw parasol. 

Paraflex_parasol_van_Umbrosabeschermhoes-parasol-paraflex

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over het paraflex parasolsysteem. Neemt u gerust contact met ons op voor de technische aspecten alsook voor afmetingen en kleuren.
Klik hier alvast voor een filmpje over het paraflexsysteem.

De Paraflex parasols zijn te bestellen in de webshop van Kühlkamp Buitenhout.

banner_meerinfoUmbrosa_Paraflex_wallflex_163banner_nieuwsbriefUmbrosa_paraflex_multiflex_met_3_parasols_163